Abana Kültür, Sanat Ve Deniz Şenlikleri Festivali

 KASTAMONU (AA) – Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali hazırlıklarının sürdüğünü bildirdi.

KASTAMONU – Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, Kültür, Sanat ve Deniz Şenlikleri Festivali hazırlıklarının sürdüğünü bildirdi. Oyar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 16-18 Ağustos arasında 29’uncusu gerçekleştirilecek olan festivalde spor, kültür-sanat, deniz şenlikleri, tavla, satranç, masa tenisi etkinliklerinin olacağını belirtti. Festivalin ikinci günü akşamında Hande Haktan ve Grup 84 ve final gecesinde de Grup Abana ve Işın Karaca'nın konser vereceğini aktaran Oyar, "Tüm hemşehrilerimizi ve misafirlerimizi festivalimize bekliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: