Abana MYO'ya Öğretim Görevlisi Alınacak

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Abana Sabahat Mesut Yılmaz Meslek Yüksek Okulu'na öğretim görevlisi alınacağı bildirildi.

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Abana Sabahat Mesut Yılmaz Meslek Yüksek Okulu'na öğretim görevlisi alınacağı bildirildi.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nur Belkayalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Endüstriyel Kalıpçılık ve Yapı Yalıtım Teknolojisi bölümlerine öğretim görevlisi alınacağını kaydetti.

Okul bünyesinde açılan Doğalgaz, Sıhhi Tesisat Teknolojisi ile Yapı Denetimi bölümlerine 3'er öğretim görevlisi alındığını hatırlatan Belkayalı, "Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylanan programlarımız arasında yer alan Endüstriyel Kalıpçılık ve Yapı Yalıtım Teknolojisi bölümlerine de öğretim görevlisi alımı için gerekli süreci başlattık. Bu bölümler için 6 öğretim görevlisi alımını gerçekleştireceğiz" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Belkayalı, öğretim görevlisi alımıyla ilgili detaylı bilgilere https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa adresinden ulaşılabileceğini belirterek son başvuru tarihinin 11 Ocak olduğunu kaydetti.

Muhabir: Semih Yüksel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: