Abana'da Kaymakamlık Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Kastamonu'nun Abana ilçesinde düzenlenen kaymakamlık voleybol turnuvası sona erdi.

Kastamonu'nun Abana ilçesinde düzenlenen kaymakamlık voleybol turnuvası sona erdi.

Abana Kaymakamlığı'nın organizasyonuyla kapalı spor salonunda gerçekleştirilen kurumlar arası voleybol turnuvasında birinci ilkokul, ikinci müftülük, üçüncü emniyet-jandarma oldu.

Törende konuşan Abana Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, kurumlar arası kaynaşmanın sağlanması ve sportif faaliyetlerin artırılması amacıyla böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, "Turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen tertip komitesi ile turnuvada mücadele eden takımlara teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkan Vekili İlhan Köse, Garnizon Komutanı Necmi Öcal, Emniyet Amir Vekili Ferhat Gül'ün de katıldığı ödül töreninde ilk 3'e giren takımlara kupa, katılımcılara da plaket verildi.

Muhabir: Semih Yüksel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: