Abana’da "Sahil Kurtarma Projesi"

KASTAMONU (AA) – Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, "Sahil Kurtarma Projesi"nin hayata geçirilmesi için çalışma yaptıklarını bildirdi.

KASTAMONU – Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, "Sahil Kurtarma Projesi"nin hayata geçirilmesi için çalışma yaptıklarını bildirdi. Oyar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karadeniz’in her fırtınada sahil şeridinde hasarlara yol açtığını anımsattı. Projenin çizim aşamasında olduğunu ifade eden Oyar, "Projede, yürüyüş ve bisiklet yolları, büfeler, balık restoranları, çocuk parkları yer alacak. Bu çalışma yaklaşık 12 milyon liralık bir yatırım. Projeler çizildikten sonra ilgili bakanlıklarımızın görüşleri alınacak, ödeneği ayrılacak. Daha sonra proje yatırım programına girecek ve ihalesi yapılacak” diye konuştu. Oyar, proje uygulanana kadar mevcut imkanlar dahilinde tedbirlerin alınacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: