Abana'ya 4 Yıldızlı Otel

Abana ilçesine yapılacak 4 yıldızlı otel yapılacağı bildirildi.

Abana ilçesine yapılacak 4 yıldızlı otel yapılacağı bildirildi.

Firma yetkilisi Muharrem Sıvar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kamil Demircioğlu Caddesi üzerinde 4 yıldızlı otel yapacaklarını belirterek, hafriyat çalışmalarının başladığın söyledi.

Otelin 195 yatak kapasiteli olacağını ve içerisinde 100 kişilik toplantı salonu, 100 kişilik kapalı restoran, 200 kişilik açık hava restoranı ile kafeterya bulunacağını aktaran Sıvar, "Tesis tamamen bittiğinde 35 kişilik bir istihdam sağlayacağız. Bu rakam daha da artabilir. Mayıs sonu itibariyle tamamlayacağımız tesisin maliyeti, yaklaşık 3 milyon lirayı bulacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Sıvar, tesisin tamamlanmasıyla birlikte ilçenin turizm merkezi haline geleceğine inandıklarını kaydetti.

Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar da tesisin ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, "Bu yatırım ilçemiz için dev bir proje. Abana Karadeniz'in parlayan yıldızı ve turizm ilçesi. Önümüzdeki birkaç yıl içerisinde turizmin merkezi haline geleceğiz" diye kaydetti.

Muhabir: Semih Yüksel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: