Abant Beyaz Gelinliğini Giydi

Abant Tabiat Parkı’na kar yağarken, balayına gelen çiftler kar altında keyif yaptı. Kent merkezine 30...

Abant Tabiat Parkı’na kar yağarken, balayına gelen çiftler kar altında keyif yaptı. Kent merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan Türkiye’nin gözde tatil merkezlerinden biri olan Abant, bir yıl aradan sonra yeniden beyaz gelinliğini giydi. Eşşiz doğa sabah saatlerinden itibaren kar yağışı sonrası beyaza büründü. Otellerde konaklayan ve güne kar yağışıyla uyanan tatilciler kendilerini dışarı attı. Bir yandan tatilciler kar yağışının sevincini yaşarken, faytoncuların da yüzü güldü. Kimileri yaya olarak Abant Gölü’nün etrafında yürüyüş yaparken, bazı tatilciler faytonla gezmeyi tercih etti. Balayı için Abant’ı tercih eden çiftler de büyük şaşkınlık yaşayarak, “Balayı için buraya geldik. Bizim için de kar yağışı sürpriz oldu. Çok mutluyuz. En güzel günümüzde kar yağışıyla karşılaştık” dediler.

Reklam
Reklam

Doğa harikası mekanda kar yağışıyla birlikte güzel manzaralar ortaya çıktı. Beyaza bürünen Abant'ın şimdi tatilcileri beklediği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: