Abb’den Çevre Seferberliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi Dünya Çevre Günü’nde çevre temizliği için dalgıçları, temizlik işçilerini ve minik öğrencileri...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Dünya Çevre Günü’nde çevre temizliği için dalgıçları, temizlik işçilerini ve minik öğrencileri seferber etti.

Vatandaşların çevreye daha duyarlı olması için gerçekleştirilen etkinlikte İtfaiye Daire Başkanlığı’ndaki itfaiyecilerden dalgıç olanlar Konyaaltı’nda deniz temizliği yaparken Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Aktekin de işçilerle birlikte sahilde temizlik çalışmalarına katıldı. Yapılan temizlik sonucu çok sayıda plastik madde toplandı.

Dünyanın en güzel plajlarından olan Konyaaltı Sahili’nde temizlik yaptıklarını söyleyen Aktekin işçilerin yaz boyunca temizlik faaliyetlerini sürdüreceğini belirtti. Bir farkındalık yaratmak amacıyla böyle bir temizlik seferberliği ilan ettiklerini söyleyen Aktekin çevreye karşı duyarlılığı artırmaya çalıştıklarını belirtti. En değerli varlığın doğa olduğunu kaydeden Aktekin çevre bilinci yaratma adına iyi bir faaliyet yaptıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: