Abd Adana Başkonsolosu Espinoza, 3 Günlük Programı İçin Malatya'ya Geldi

ABD Adana Başkonsolosu John Espinoza, beraberinde Kültür Ataşesi Susan Wilson ile birlikte çeşitli ziyaret ve...

ABD Adana Başkonsolosu John Espinoza, beraberinde Kültür Ataşesi Susan Wilson ile birlikte çeşitli ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere 3 günlük programı için Malatya’ya geldi. Espinoza’nın, ziyareti esnasında hediye olarak "Dallas, Şimdi ve Sonra" adlı kitap getirmesi de dikkat çekti.

Başkonsolos Espinoza ilk olarak Vali Vasip Şahin'i ziyaret ederken, basının görüntü almasının ardından görüşme baş başa devam etti. Espinoza’nın 3 günlük Malatya programında Malatya’da çok sayıda meslek ve sivil toplum kuruluşuna ziyarette bulunacağı öğrenilirken, son gün ziyaretini de İnönü Üniversitesi’ne yapacağı ve burada bir programa katılacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Espinoza'nın beraberinde getirdiği "Dallas, Şimdi ve Sonra" adlı kitapta da, kentsel peyzajın değişikliklerinin görsel olarak anlatıldığı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: