ABD Adana Konsolosu'ndan, Başkan Kara’ya Ziyaret

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Adana Konsolosu John L. Espinoza , Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı...

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Adana Konsolosu John L. Espinoza , Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara’yı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan ABD Adana Konsolosu Espinoza, Belediye Başkanı Kadir Kara’ya teşekkür ederek, “ Makamınıza gelmeden önce şehri biraz dolaştım zeytin yağlı sabunlarınızdan aldım, yerfıstığından da tattım, tadı çok mükemmeldi. Şehri biraz daha görmeye ve keşfetmeye çalışacağım. Kamu hizmeti yapan insanlara çok saygı duyuyorum, kendilerini seçilme ve halkın önüne koymalarını ayrıcalık olarak düşünüyorum. Ben atanma olarak görev başına gelen biriyim ama seçimle gelmek daha zor.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Başkan Kara ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu ziyaretiniz için hoş geldiniz diyorum. Sizin de böyle genç bir konsolos olmanız bizleri mutlu etti. Bu kadar kısa sürede bizimle anlaşabilecek kadar dilimizi öğrenmeniz bizleri ayrıca sevindirmiştir. Osmaniyemizin markaları olan zeytinyağı ve yerfıstığımızı keşfetmiş olmanız, yani Osmaniye’yi kısa bir süre içerisinde tanımanız güzel bir davranıştır.” dedi.

Ziyaretin ardından Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara tarafından ABD Adana Konsolosu Espinoza’ya çeşitli hediyeler verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: