- Abd Başkonsolosluğu'nda Sessizlik Hakim

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM - İSTANBUL DHA Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'nin Türkiye'den yapılan vize işlemlerini askıya almasının ardından ABD Başkonsolosluğu'nda  sakinlik hakim.

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM - İSTANBUL DHA
Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'nin Türkiye'den yapılan vize işlemlerini askıya almasının ardından ABD Başkonsolosluğu'nda sakinlik hakim. Vize işlemleri için gelenler ise genelde yabancılar. ABD'nin Türkiye'den yapılan vize işlemlerini askıya alması nedeniyle vize randevusu olanlar dün başkonsolosluktan geri dönmek zorunda kaldı. Bugün ise randevuların iptal olduğunu öğrenenler başkonsolosluğa gelmezken, yabancıların geldiği görüldü. Onlar da ellerine verilen broşürle geri dönmek zorunda kaldı.
Babasına vize almak için Başkonsolosluğa gelen Özbekistan uyruklu Nadir Han "Babama vize almak için geldim. Ama vize vermediklerini söylediler. Bize bir kağıt verdiler. Şimdi geri gidiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Görüntü Dökümü:
-------
-ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu'ndan görüntü
-Başkonsolosluğa gelenlerle röp.
-Konsolosluktan bilgi almaya çalışanlar
-Genel ve detaylar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: