ABD Demokrat Parti Seçici Delege Üyelerinden Güzel,Malatya Belediye Başkanı Çakır'ı Ziyaret Etti

ABD Demokrat Parti seçici delege üyelerinden Murat Güzel, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti.

ABD Demokrat Parti seçici delege üyelerinden Murat Güzel, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ABD Başkanı Barack Obama'nın mensubu olduğu Demokratik Parti'nin 4 seçici delege üyesinden biri olan ve Obama'nın tekrar başkan adayı olmasında imzası bulunan Malatyalı Murat Güzel, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Malatya'nın hızla geliştiğini görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Çakır'a yaptığı çalışmalar dolayısıyla teşekkür eden Güzel, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Çok değerli ve kadim dostum, her daim samimiyetine, dürüstlüğüne, çalışkanlığına ve halk adamı olduğuna şahitlik ettiğim, zamanın ve koşulların hızla değişmesine rağmen hassasiyetlerinden ödün vermeyen Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'a doğup büyüdüğümüz memleketimiz Malatya'mıza yaptığı hizmetlerden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum. Malatya'mız hızla gelişiyor. Her geldiğimde Malatya'mızın gelişerek değiştiğini görmekten de büyük bir bahtiyarlık duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, en hasbi duygularla selam ve saygılarımı sunuyorum."

Çakır da Murat Güzel'in Amerika'da önemli bir iş adamı olduğunu belirterek, Malatya'nın dünyaya tanıtılması adına güzel hizmetler yaptığını kaydetti.

Malatya kayısısının ABD'de pazarlanmasının büyük önem ve değer taşıdığını vurgulayan Çakır, "Aynı zamanda Murat beyin Demokrat Parti'den delege olması da yine bizi temsilen olduğu kadar, ülkemizi temsilen de güzel bir şey. Sadece ticaretle sınırlı kalmaması, siyasette ve yönetimde de var olması, göstermiş olduğu gayretlerin, çabaların bir neticesi. Bu da bizim açımızdan sevindirici" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: