ABD maçının bilet fiyatları açıklandı

İSTANBUL (İHA) - Türkiye A Milli Basketbol Takımı'nın, ABD Milli Takımı ile Ağustos ayında İstanbul'da yapacağı 2 hazırlık maçının satışa çıkacak bilet fiyatları açıklandı.

Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 5 ayrı kategoride satışa çıkarılacak biletlerin fiyatları 30 ile 105 milyon lira arasında değişecek.

Atina Olimpiyat Oyunları öncesi son hazırlık kampını 7-12 Ağustos tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirecek ABD Milli Takımı, 8 ve 10 Ağustos tarihlerinde Türkiye ile 2 hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Basketbolseverler, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak bu karşılaşmaların biletlerini 16 Temmuz'dan itibaren Biletix bayilerinden temin edebilecek.

Reklam
Reklam

Yapılan açıklamada, bilet fiyatlarının A kategorisi için 105 milyon, B kategorisi için 80 milyon, C kategorisi için 65 milyon, D kategorisi için 45 milyon ve E kategorisi için de 30 milyon lira olarak satışa sunulacağı belirtildi. En az 4 bilet satın alınması halinde ise yüzde 20 indirim uygulanacak.

Öte yandan, Türkiye-ABD maçının biletlerini elinde bulunduran basketbolseverler, 3 ve 4 Ağustos'taki Türkiye-Yeni Zelanda maçlarını da yüzde 50 indirimli izleme hakkına sahip olacak.