Abd U-20 Heyeti Kadir Has Stadyumunu Gezdi

21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Türkiye'de düzenlenecek olan FİFA U-20 Kupası'nda A grubunda mücadele edecek...

21 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Türkiye'de düzenlenecek olan FİFA U-20 Kupası'nda A grubunda mücadele edecek olan Amerika Birleşik Devletleri U-20 Milli Takımı heyeti, Kadir Has Stadyumu'nu gezdi.

A grubundaki son maçını, Afrika U-20 elemelerinden gelen bir takımla 27 Haziran'da Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynayacak olan ABD U-20 Milli Takımı heyeti, Kadir Has Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından Kayseri'yi ve Kadir Has Stadyumu'nu çok beğendiklerini ifade eden Teknik Direktör Jım Moorhouse, "Gerçekten çok etkileyici bir stadyum. Aynı zamanda Kayseri'yi de çok beğendik. İstanbul'da birçok yer gördük ama burası gerçekten çok güzel" dedi.

Reklam
Reklam

Teknik Menajer Zach Crusse ise Kayseri'de olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek "Gruptaki son maçımızı burada oynayacak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Her şey çok güzel" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: