ABD’de Boğulan Genç Kızların Cenazeleri Türkiye’ye Getirildi

ABD’nin Utah eyaletinde Powell Gölü’nde boğularak hayatlarını kaybeden Hacettepe Üniversitesi öğrencisi Betül Eryıldırım ile Merve...

ABD’nin Utah eyaletinde Powell Gölü’nde boğularak hayatlarını kaybeden Hacettepe Üniversitesi öğrencisi Betül Eryıldırım ile Merve Tokel’in cenazeleri Türkiye’ye getirildi.

Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı 3. sınıf öğrencileri Betül Eryıldırım ve Merve Tokel, çalışarak seyahat ve dil öğrenme imkanı sağlayan Work&Travel programı ile gittikleri Amerika Birleşik Devletleri (ABD)’nin Utah eyaletinde, geçtiğimiz günlerde gölde boğulmuştu. Powell Gölü’nde cesetleri bulunan Eryıldırım ile Tokel’in 8 Haziran’da Amerika’ya gittikleri belirtilmişti.

Reklam
Reklam

İki kızın cenazeleri Türk Hava Yolları’na ait tarifeli uçakla İstanbul’a getirildi. Cenazelerin Atatürk Havalimanı’ndan Ankara Esenboğa Havalimanı’na gönderileceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: