Abdest alırken 18 bin doları çalındı

SAMSUN (İHA) - Samsun'da bir kişi caminin şadırvanında abdest alırken 18 bin dolarını çaldırdı.

Edinilen bilgiye göre, Pazar Mahallesi Medreseönü Camii'nde ikindi namazı kılmak için abdest almak isteyen Mehmet G.(42), içinde 18 bin dolar para bulunan ceketini şadırvana astı. Kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, Mehmet G.'nin abdest almasını fırsat bilerek muslukçuluk yöntemiyle ceketinin üzerine kendi ceketini asıp daha sonra da her iki ceketi alıp kaçtı. Çalınan ceketin içinde 18 bin dolar para olduğu öğrenildi. Mehmet G., polise şikayette bulundu. Soruşturma sürdürülüyor.

Reklam
Reklam

- TELEFON KONTORÜ DOLANDIRICILIĞI
SAMSUN (İHA) - Samsun'da bir kişi cep telefonundan aranarak 7 bin 500 TL değerinde telefon kontörü yükletilip dolandırıldı. Edinilen bilgiye göre, 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz bir dolandırıcı, Suat S.'yi (54) cep telefonundan arayıp çeşitli bahanelerle korkutarak kandırıp kendi telefonuna 7 bin 500 TL değerinde kontör yükletti. Dolandırıldığını anlayan Suat S., polise şikayette bulundu. Soruşturma sürdürülüyor.

- İŞ YERİNDE HIRSIZLIK
SAMSUN (İHA) - Samsun'un kavak ilçesinde bir iş yerine giren hırsız veya hırsızlar, cep telefonu, bilgisayar ve monitör çaldı. Edinilen bilgiye göre, Soğuksu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Fatih Ç.'nin eşyalarını giren hırsız veya hırsızlar, 5 adet LCD monitör, 2 adet yazıcı, 3 adet için boş bilgisayar kasası, 9 adet cep telefonu, 1 adet dijital fotoğraf makinesi ve 1 adet labtop bilgisayar ile 1 adet MP3 çalar çaldı. Soruşturma sürdürülüyor.

- EVDEN 4 BİN TL PARA ÇALINDI
SAMSUN (İHA) - Samsun'un Bafra ilçesinde hırsız veya hırsızlar girdikleri evden 4 bin TL para çaldı. Edinilen bilgiye göre, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Cahit Ö.'ye ait evin yatak odasının penceresinden içeri giren hırsız veya hırsızlar, sandıkta bulunan 4 bin TL parayı çaldı. Soruşturma sürdürülüyor.

Reklam
Reklam

- HIRSIZ YAZLIK EVDEN ELİNE NE GEÇTİYSE ÇALDI
SAMSUN (İHA) - Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde bir yazlık eve giren hırsız veya hırsızlar, ellerine ne geçtiyse çaldı. Edinilen bilgiye göre, Kumcağız Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Arif K.'nin yazlık evine giren hırsız veya hırsızlar, perde, tül ve güneşlikler, 1 adet elektrikli süpürge, 4 adet tencere takımı, elbiseler ve kuru gıdaları çaldı. Soruşturma sürdürülüyor.