Abdipaşa-kumluca Karayolu Yapılıyor

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Abdipaşa ile Kumluca beldesi arasında yıllardır çöken yol onarılarak istinat duvarı...

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Abdipaşa ile Kumluca beldesi arasında yıllardır çöken yol onarılarak istinat duvarı yapılıyor.

Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından Abdipaşa- Kumluca beldesi arasında ki yolun göçmesi sonucu ekipler tarafından çalışma başlatıldı. Göçen yola karayolları ekipleri tarafından yaklaşık 1 metre genişliğinde istinat duvarı yapılıyor. Yılladır tehlikeli yolculuk yapan araç sürücüleri yapılan çalışmanın yerinde ve çok gerekli bir çalışma olduğunu belirttiler. Araç sürücüleri, “Yıllardır bu yolu kullanıyoruz. Burası karayolu değil, ölüm yoluydu. Ancak yapılan çalışmalar ile yolun güvenliliği artıyor. Yol kenarına yapılan istinat duvarı araçların kaza geçirmesi durumunda şarampole uçmasını engelleyecektir. İnşalar yeni yapılan yolda kazasız, belasız yolculuk yaparız” dediler. Abdipaşa-Kumluca karayolunun en kısa sürede bitirilmesi bekleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz