Abd’li Asker De Düğününe Katılamadı

Osmaniyeli uzman çavuştan ABD’li asker de kendi düğün törenine katılamayınca düğün töreni damatsız olarak gerçekleştirildi.Türk...

Osmaniyeli uzman çavuştan ABD’li asker de kendi düğün törenine katılamayınca düğün töreni damatsız olarak gerçekleştirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde (TSK) Uzman Çavuş olarak görev yapan Nebi Eraslan, geçtiğimiz günlerde memleketi Osmaniye’deki düğün törenine görev yaptığı Hakkari’deki yol güvenliği nedeniyle katılamamıştı. Eraslan, gelemediği için düğün töreni gelin ve her iki ailenin katılımıyla gerçekleştirilmişti.

ABD Hava Kuvvetleri’nin Türkiye’deki Adana-İncirlik Hava Üssü’nde görev yapan Kıdemli Havacı Daniel Phelps de Amerika’daki düğün törenine katılamadı. Olathe şehrindeki düğün törenine gelin Kari Phelps ve aile bireyleri katıldı.

Reklam
Reklam

Damat Daniel Phelps’in düğüne katılamaması nedeniyle de devreye ABD ordusundaki personelin binlerce kilometre uzaktaki yakınlarıyla gerçek zamanlı ve görüntülü olarak görüşmelerine olanak sağlayan Skype adlı internet programı yetişti. Bu sayede çiftin düğün töreni video konferans sistemiyle gerçekleştirilmiş oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: