Abd'li Genç Kız, Facebooktan Tanışıp Aşık Olduğu Iraklı Mülteci Için Samsun'a Kaçtı

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, ABD'nin Chicago kentinde yaşıyan C.T.K. adlı kız, 6 ay önce sosyal paylaşım sitesi facebook aracılığıyla, Samsun'un Atakum İlçesi Mimar Sinan

Hakan ÇELİKBAŞ/SAMSUN, ABD'nin Chicago kentinde yaşıyan C.T.K. adlı kız, 6 ay önce sosyal paylaşım sitesi facebook aracılığıyla, Samsun'un Atakum İlçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde bir yıldır ailesiyle yaşayan Iraklı mülteci M.A. ile tanışıp arkadaş oldu. Bir süre sonra iki genç birbirlerine aşık oldu.
İddiaya göre C.T.K. annesi C.D.P. Sağlık kontrolünden geçirilen C.T.K., M.A.'dan şikayetçi olmadı. Anne de şüpheliye saygı duyduğunu belirtep şikayetçi olmadığını ifade etti. Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan kız, annnesine teslim edildi.
Öte yandan küçük yaşta kız çocuğunu alıkoymak suçundan hakkında işlem başlatılan Iraklı M.A. da ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Kız ve annesinin ülkelerine geri döneceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: