ABD'li Heyetten OİB Teknik Ve Endüstri Meslek Lisesi'ne Ziyaret

İstanbul'da düzenlenen "Türkiye-Michigan Sanayide Ar-Ge Forumu" kapsamında Türkiye'ye gelen, Michigan Üniversitesi akademisyenlerinin de aralarında bulunduğu 14 kişilik heyet, Otomotiv Endüstrisi

İstanbul'da düzenlenen "Türkiye-Michigan Sanayide Ar-Ge Forumu" kapsamında Türkiye'ye gelen, Michigan Üniversitesi akademisyenlerinin de aralarında bulunduğu 14 kişilik heyet, Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği'nin (OİB) Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ni ziyaret etti.

OİB'in davetlisi olarak Bursa'ya gelen heyeti, OİB Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Sabuncu ile okul yöneticileri ve öğretmenleri karşıladı.

Atölyeler, laboratuvarlar ve çalışma odaları ile spor salonununda incelemelerde bulunan, Okul Müdürü Uğur Nikbay'dan bilgi alan heyet, Türk otomotiv endüstrisinin okula verdiği desteklerden çok etkilendiklerini ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Konuk heyet, daha sonra ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi ile Beyçelik, Martur, Durmazlar Makine ve Tofaş Otomobil Fabrikaları AŞ'yi ziyaret etti.

Muhabir : Bursa

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: