ABD'li Kültür Ataşesi, Engeller Meclisi'ni Ziyaret Etti

ABD'nin Adana Konsolosluğu Kültür ve Basın Ataşesi Susan Wilson, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi'ni ziyaret etti.

ABD'nin Adana Konsolosluğu Kültür ve Basın Ataşesi Susan Wilson, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi'ni ziyaret etti.

Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ali Duran Karakaya, ziyarette 13-17 Mart tarihleri arasında yapılması planlanan "9. Uluslararası Engelli Gençlik Festivali" ile 12-22 Eylül tarihlerinde "Dünya Gençler Tekerlekli Basketbol Şampiyonası" hakkında bilgi verdi.

Karakaya, engelliler hakkında toplumda farkındalığın artırılmasını amaçladıklarını belirterek çalışmaların bu yönde sürdürüldüğünü kaydetti.

Reklam
Reklam

Susan Wilson da son yıllarda Engelliler Meclisi'nin faaliyetlerini ilgiyle takip ettiklerini, 9. Uluslararası Engelli Gençlik Festivali'ne katılmak üzere engelli bir ekibin Amerika'dan geleceğini söyledi.

Konuşmaların ardından Karakaya, zihinsel engelli çocukların yaptığı tabloyu Wilson'a hediye etti.

Muhabir: Muhammet Fatih Demirci / Ömer Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: