ABD'li Sarai Sierra'nın Ölümüne Ilişkin Soruşturma

İstanbul'da kaybolduktan bir süre sonra cesedi bulunan ABD'li Sarai Sierra'nın katil zanlısı olduğu iddia edilen bir kişi, Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki

İstanbul'da kaybolduktan bir süre sonra cesedi bulunan ABD'li Sarai Sierra'nın katil zanlısı olduğu iddia edilen bir kişi, Karabük'ün Safranbolu ilçesindeki bir adreste arandı.

AA muhabirinin Karabük Emniyet Müdürlüğü yetkilililerinden aldığı bilgiye göre, İstanbul'da kaybolduktan bir süre sonra cesedi bulunan ABD'li Sarai Sierra'nın katil zanlısı olduğu iddia edilen Karabük'ün Yenice ilçesi nüfusuna kayıtlı Z.T. isimli şüpheli, İstanbul'dan gelen özel bir ekip tarafından Safranbolu ilçesinde akrabalarına ait bir adreste arandı.

Reklam
Reklam

Sierra'nın cesedinin bulunduğu Sarayburnu sur kalıntıları bölgesine kağıt toplayarak hayatını kazandığı iddia edilen zanlının bu adreste bulunamadığı öğrenildi.

Muhabir: Ahmet Özler

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: