ABD'nin Adana Konsolosu Espinoza, DiyarbakırValisi Toprak'ı Ziyaret Etti

ABD'nin Adana Konsolosu John L. Espinoza, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret etti.

ABD'nin Adana Konsolosu John L. Espinoza, Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Toprak, Espinoza'yı makamında kabul ederek, bir süre görüştü. Vali Toprak ziyarette, yeni atandığı görevinde başarılar dileyerek, kendisini Diyarbakır'da görmekten memnun olduğunu dile getirdi.

Vali Toprak'a teşekkür eden Espinoza da Diyarbakır'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyarette, Diyarbakır'da özellikle son dönemlerde önemli artış gösteren kamu ve özel sektör yatırımları, sulama projeleri ve bu projelerin tamamlanması sonucunda oluşacak üretim artışı konunun görüşüldüğü belirtildi.

Reklam
Reklam

Diyarbakır'ın tarih, kültür ve inanç hazinelerinin, dünya turizmine kazandırılması için yürütülen proje ve çalışmaların ele alındığı görüşmede, Diyarbakır'ın ulusal ve uluslar arası platformda daha doğru ve hak ettiği şekilde tanıtılarak kent hakkındaki bazı ön yargıların giderilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Muhabir: Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: