ABD'nin Ankara Büyükelçisi Riccardione: Saldırıları Kınıyoruz

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis J. Ricciardone, “AK Parti Genel Merkezi ile Adalet Bakanlığı’na yapılan saldırıları...

ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis J. Ricciardone, “AK Parti Genel Merkezi ile Adalet Bakanlığı’na yapılan saldırıları en sert şekilde kınıyoruz. Çok geçmiş olsun. Teröre karşı Türkiye'nin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'u ziyaret eden ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis J. Ricciardone, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı'na yapılan saldırıların ardından AK Parti Genel Merkezi'ni ziyaret etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'la bir araya gelen Ricciardone, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Reklam
Reklam

Ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ABD'nin Ankara Büyükelçisi Ricciardone, bugün nezaket ziyareti için geldiğini belirterek, "Tesadüfen maalesef dünkü saldırılar çıktı. Bu saldırıları en sert şekilde kınıyoruz. Çok geçmiş olsun." şeklinde konuştu.

Teröre karşı Türkiye'nin yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Ricciardone, "Hem hükümetinizin hem de halkınızın yanında olacağız. Biz, müttefiklerimizle barışçıl bir dünya için çabalıyoruz. Terör, uluslararası bir problem. Hem benim ülkem, hem sizin ülkeniz, hem de birçok ülke için." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: