Abdullah Avcı: "Maçlar konuşarak değil, çalışarak ve detayları kullanarak kazanılıyor"

Abdullah Avcı, Göztepe galibiyetinin ardından yaptığı açıklamalarda sezon sonu hedeflerine dair bir yorum yapmaktan kaçındı.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Göztepe karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

beIN Sports'a konuşan başarılı teknik adam, "Umarım oyunumuz gelişerek devam eder. Ligin en organize takımlarından birine karşı oynadık. Nasıl baskı yapıp rakibi içeri yönlendireceğimizi planlamıştık. Rakibimiz de baskı yapan bir takım olduğu için merkezi kullanmayıp kenar organizasyonları yapacaktık. Bunu da başardık." dedi.

Avcı, savunmadaki başarılı performanslarıyla ilgili sorulan bir soru üzerine ise, "Oyuna bakarsak daha farklı kazanabilirdik ama oyun disiplini ve taktik disipline sadık kalmak benim için çok değerli. Savunmaya çok çalışıyoruz. Teknik ekibim ve çalışmalarımızı sahaya en iyi şekilde yapan oyuncularıma teşekkür ediyorum. Hücum ederken de savunma pozisyonunu nasıl alacağınız çok önemli. Hücum ederken de savunmayı doğru yapmamız gerekiyor. Ne kadar hücum oynasak da savunma pozisyonumuz bizim için çok önemli." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Sezon sonu hedefleriyle ilgili bir yorum yapmaktan kaçınan Avcı, şöyle devam etti: "Bugün döneceğiz, yarın sabaha çalışmaya başlayacağız. Ekip halinde çalışmaya devam edeceğiz. Maçlar konuşarak kazanılmıyor. Çalışarak ve detayları kullanarak kazanılıyor. Sene sonuyla ilgili bir tahminde bulunup hesap yapmıyorum. Bütün planımız kazanmak üzerine kurulu. Umarım karşılığını alırız."