Abdullah Ercan: İkinci yarıya galibiyetle başladığımız için mutluyuz

Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan, ikinci yarıya galibiyetle başladıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Ercan,...

Gaziantepspor Teknik Direktörü Abdullah Ercan, ikinci yarıya galibiyetle başladıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Ercan, “İnşallah bu bize tekrar güven kazandıracak.” dedi.
1-0’lık Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının ardından maçı değerlendiren Ercan, ilk yarı kontrollü bir oyunun oynandığını ifade ederek, “Cenk’le yakaladığımız 2-3 net pozisyonumuz var. İkinci devre oyun kontrolümüzün dışında rölantide gidiyordu. Futbolda çok değiştirilemeyecek bir sürede golü bulduk. Bu bizim için önemliydi.” ifadelerini kullandı.
Galibiyetin insanı güldürdüğünü ancak eksikliklerinin de bulunduğunu dile getiren Ercan, seyirciye de sitem etti. Ercan, şöyle devam etti: “Maç bitmeden, özellikle genç oyunculara tepki göstermelerini ben çok doğru bulmuyorum. Ama bütün bunlara rağmen ben ikinci devreye galip gelerek başlamamızdan dolayı çok mutluyuz. İnşallah bu bize tekrardan güven kazandıracak. Yeni takviyelerle beraber bundan sonra daha güvenli, daha iyi oynayacağız ve daha çok pozisyon üreteceğiz.”
Kırmızı siyahlı ekibin golünü atan isim olan Cenk Tosun da Antalya kampının kendilerine çok yaradığını dile getirerek, “Çok iyi çalıştık. Hepimiz kenetlendik. Bugün takım arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ediyorum. Herkes elinden geleni yaptı. Bana güvenen ve bugün oynama şansı veren hocama da çok teşekkür ediyorum. Yüzünü kara çıkartmadığımı düşünüyorum.” değerlendirmesinde bulundu.
Ismael Sosa da kazandıkları için mutlu olduklarını, özellikle Cenk’in gol atmasının kendisini çok sevindirdiğini ifade ederek, “Uzun süredir atamıyordu. Üzerindeki tutukluğu da attı diye düşünüyorum. Ama bizi bunu devam ettirmemiz, rehavete kapılmadan önümüzdeki maça iyi hazırlanmamız gerekiyor.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz