Abdullah Ercan:Birşeyleri başaracağımıza inandığımız için buradayız

Gaziantepspor, yeni teknik direktörü Abdullah Ercan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bir şeyleri başaracaklarına inandıkları...

Gaziantepspor, yeni teknik direktörü Abdullah Ercan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bir şeyleri başaracaklarına inandıkları için Gaziantep’te olduklarını söyleyen Ercan, “Hem Gaziantepspor’a bir şeyler katacağız. Hem de inşallah Türk futbolunda bizler de bir şeyler kazanmayı düşünüyoruz.” dedi.
Ercan’ın kendisini 3 yıllığına Gaziantepspor’a bağlayan resmi sözleşme ile ilgili imza töreni Celal Doğan Tesisleri’nde düzenlendi. İmza töreninde konuşan Ercan, yaş grubu olarak çok genç ve idealist teknik kadronun olduğunu belirtti. Bir şeyleri başaracaklarına inandıkları için Gaziantep’te olduklarını kaydeden Ercan, “Bir şeyleri yapacağımız için buraya geldik. Hem yönetim kuruluna hem mevcut oyuncular grubuna çok güveniyoruz. Şu anda kalitesi ile beraber ters orantılı bir yerde duran Gaziantepspor’un en kısa zamanda yukarılara çekmek için buradayız. Hem Gaziantepspor’a bir şeyler katacağız. Hem de inşallah Türk futbolunda bizler de bir şeyler kazanmayı düşünüyoruz. Bütün bu imkanları bize sunan başkan ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra güzel günler bizi bekliyor.” diye konuştu. Pazartesi karşılaşacakları Beşiktaş maçında da mutlaka başarılı olmaları gerektiğinin altını çizen Ercan, “Şampiyonluğa, yukarılara oynayacaksak, Beşiktaş maçında mutlaka başarılı olmamız gerekiyor. Ben zor bir dönemi aslında başarıya döndürebilecek bir dönem olarak görüyorum. Kendi açımızdan öyle görüyorum. “ ifadelerini kullandı.
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl da Ercan’ın futbol hayatında da önemli bir isim olduğunu hatırlatarak, şöyle konuştu: “Gerek Fenerbahçe, gerek Trabzon, gerek Galatasaray’da top koşturan, milli takıma çok büyük hizmetleri olan, son olarak hocalık hayatında da U 17’de uluslar arası arenada önemli derecelere giren Abdullah Ercan kardeşimizle Allah nasip ederse 3 yıllık bir anlaşma sağladık.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz