Abdullah Gül, Çanakkale gezisini twitter’da paylaştı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma ve Cumartesi günü Çanakkale’ye yaptığı ziyaretin detaylarını Twitter hesabından paylaştı.İki gün...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma ve Cumartesi günü Çanakkale’ye yaptığı ziyaretin detaylarını Twitter hesabından paylaştı.

İki gün Çanakkale’de bir dizi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Gül, temaslarına ilişkin detayları ve fotoğraf karelerini sosyal paylaşım sitesi twitter hesabından aktardı. ‘Herkese iyi pazarlar’ diyerek twitlerine başlayan Gül, eşi ile birlikte Çanakkale’yi ziyaret ettiklerini ve burada hayırseverlere plaket takdim ettiğini belirtti. Kordon boyunda şehrin ileri gelenleri ile yaptığı yürüyüşte halkın yoğun ilgisi ile karşılaştığını yazan Gül, herkesin kendilerine gül verdiğini aktardı.

Reklam
Reklam

BİZE DİBEK KAHVESİ İKRAM EDİLDİ

Dün Gökçeada’ya yaptıkları geziyi de yazan Gül, Rum vatandaşların yaşadığı Zeytinlik Köyü’ne gittiklerini ve orada kendilerine meşhur dibek kahvesini Efi Hanım’ın ikram ettiğini belirtti. Gül twittlerini şöyle sıraladı:

“Dün Gökçeada’ya geçtik. Ada bir taraftan gelişirken, diğer yandan güzelliğinin korunması önemli, bunu herkese hatırlattım.

Çanakkale ve şehit kelimeleri adeta birbiriyle özdeşleşmiş. Şehitliğimizi ziyaret ettik ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnetle andık. Şehitlikte, Anadolu’nun dört bir yanından gelen binlerce genç yaşta vatandaşımızı görmek beni çok mutlu etti.

Silahlı Kuvvetlerimizin sancak merasimlerinin çok ayrı bir değeri ve önemi vardır. Alaylara sancağı Cumhurbaşkanları verir ve sancak askerin şerefi ve namusudur. İkinci Kolordu İstihkam Alayı'na tevdi ettiğim sancak merasiminde Genelkurmay Başkanımız ve Kara Kuvvetleri Komutanımız da vardı. Göğsümüzü kabartan muhteşem bir askerî merasim yapıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: