Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Özel ile görüşmek için yola çıktı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kuvvet Komutanları ve Jandarma Genel Komutanı ile...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kuvvet Komutanları ve Jandarma Genel Komutanı ile yapacağı görüşme için helikopterle Tarabya Köşkü'nden ayrıldı.
Cumhurbaşkanı Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, kuvvet komutanları ve Jandarma Genel Komutanı ile bugün saat 15.00'da Çankaya Köşkü'nde görüşecek.
Somali Cumhurbaşkanı Şeyh Şerif Ahmed ile yaptığı görüşmenin ardından Gül için Tarabya Köşkü önünde helikopter hazırlandı. Helikopterle Atatürk Havaalanı Devlet Konukevi'ne giden Gül'e eşi Hayrunnisa Gül eşlik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz