Abdullah Kiğılı: Adalet Tecelli Edecek

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Raul Meireles'le birlikte Tahkim Kurulu'nun, Duruşmalı Toplantısı'na katılan sarı-lacivertli kulübün başkan vekili...

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Raul Meireles'le birlikte Tahkim Kurulu'nun, Duruşmalı Toplantısı'na katılan sarı-lacivertli kulübün başkan vekili Abdullah Kiğılı, yaptığı açıklamada, "Adalet tecelli edecek." dedi.
TFF Tahkim Kurulu'nun, Meireles ile ilgili kararını 25 Aralık Salı günü tekrar yapacağı toplantıda açıklaması bekleniyor.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Kiğılı, Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkez binasından çıkışta basın mensuplarının sorularını cevapladı. Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanan Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kartla oyundan atılan ve buna tepki gösteren Raul Meireles'e verilen 11 maçlık cezanın kaldırılması için TFF binasına gelen Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Kiğılı yaptığı açıklamada, adaletin tecelli edeceğini ileri sürdü.

Reklam
Reklam

Meireles'in savunmasını yaptığını belirten Kiğılı, "Oyuncumuz Meireles ve hukukçularımız konuşmalarını yaptılar. Son görüntüleri tekrardan izlettirdik. Çünkü şuna inanıyoruz ki Profosyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun ilk karar verdiğinde ellerinde görüntü eksikliği vardı. Biz de elimizdeki mevcut delilleri tahkime sunduk. Sonucunu bekliyoruz. Fenerbahçe Kulübü olarak adaletin tecelli etmesini bekliyoruz. Sanırım kararda bugün açıklanacak." diye konuştu.

Tahkim Kurulu'ndan her hangi bir beklentilerinin olmadığını ifade eden Abdullah Kiğılı, "Elimizdeki mevcut delilleri sunduk ve delillerin bir daha gözden geçirilmesini istedik. Bizim bir beklentimiz yok. Hem oyuncu hem de hukukçularımız konuşmalarını yaptı. Her halde Tahkim Kurulu üyeleri sağduyulu davranır çünkü ortada bir tükürük olayı yok. Ona göre de kararlarını vereceklerdir ve adalet tecelli edecek. Camiamızın içi rahat olsun. Normal şartlarda herhangi bir tükürük olayı olmadığı ortada." şeklinde konuştu.

Abdullah Kiğılı açıklamalarının ardından TFF binasından ayrıldı.

Reklam
Reklam

TAHKİM KURULU KARARINI 25 ARALIK'TA VERECEK

Bu arada bugünkü 'Duruşmalı Toplantı'da Portekizli oyuncu Raul Miereles'i dinleyen Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu'nun kararını bugün vermeyeceği açıklandı.

Tahkim Kurulu, dosyayı incelemek ve kararını açıklamak üzere 25 Aralık Salı günü tekrar toplanarak değerlendirme yapacak ve kararını açıklayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz