Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu, perdesini 'Öldüm Öldüm Dirildim' oyunu ile açtı

Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu, 'Öldüm Öldüm Dirildim' adlı oyunun galasını Balıkesir'de yaptı. Oyun Balıkesirliler tarafından...

Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu, 'Öldüm Öldüm Dirildim' adlı oyunun galasını Balıkesir'de yaptı. Oyun Balıkesirliler tarafından büyük ilgi gördü.

Bu sezon perdesini, 'Öldüm Öldüm Dirildim' adlı oyunla açan Nokta Tiyatrosu, oyunlarının prömiyerini yapmak için Balıkesir'i seçti. Balıkesir Belediyesi'nin davetlisi olarak şehre gelen Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu, Salih Tozan Sahnesi'nde iki suare halinde sahneledi.

İhsan Aydın'ın yazdığı, Defne Yalnız'ın yönettiği Abdullah Şahin, Ali Yaylı, İpek Tanrıyar, Reyhan Karaca, Merve Sevi ve İrem Mercan’ın rol aldığı iki perdelik oyun, geleneksel Türk tiyatrosundaki Kavuklu ve Pîşekâr karakterlerinin günümüzdeki versiyonları olan iki tiplemeyle başladı.

Reklam
Reklam

Oyuncuların, her skeçte farklı tiplemelerle izleyici karşısına çıktığı oyunda, dünyada giderek yaygınlaşan jip tutkunluğu, safari modası, hayvan ve doğa katliamı, nükleer tehdit, alışveriş çılgınlığı, adli olaylar, hızlı boşanmalar, televizyonlarda yayınlanan evlendirme, kayıp arama, ses yarışmaları, sponsorluk ve reklam gibi ilginç konulara dikkat çekildi.

Oyunun sonunda, söz alan tiyatro sanatçısı Abdullah Şahin, ilk kez sahneye koydukları oyunun galasını Balıkesir'de yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Kendilerini davet eden Balıkesir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: