Abdullah'ın Dondurması'ndan Şımmem Saliho kavunlu dondurma

Siirt’e özgü yöresel bir ürün olan ve mayhoş tadı ile rağbet gören Şimmem Salıho kavunları,...

Siirt’e özgü yöresel bir ürün olan ve mayhoş tadı ile rağbet gören Şimmem Salıho kavunları, Siirt’e özgü bir dondurma markası olan 'Abdullah’ın Dondurması' ile birleşti. Şimmem saliholu ekşi ve tatlının birleşiminden ortaya çıkan nefis tat, büyük ilgi görüyor.
Abdullah'ın Dondurması'nın sahibi Ayaz Hocaoğlu, Ramazan ayından itibaren dondurmalarını, ikiye böldükleri küçük kavunların içinde servis yapmaya başladıklarını ifade etti. Hocaoğlu, ”Dondurmamız, Siirt ve çevresinde aranılan bir üründü, bir tattı ve ayrı bir lezzet. Özel kaplarda Türkiye’nin her yerine gönderiyoruz. Öte yandan, ilimize özgü küçük mayhoş tatları ile çok sevilen Şimmem Salıho olarak adlandırılan kavunlarımız var. Birbirine zıt iki güzel tadı birleştirelim istedik. Kavunun mayhoşluğu, dondurmanın tatlılığı ile çok nefis bir tat veriyor. Ramazan ayı başından itibaren dondurmamızı kavunların içinde ikram ediyoruz. Nefis tadı ve güzel görünümü ile bu konseptimiz çok rağbet görüyor. Bir porsiyon kavunlu dondurmayı 5 TL'ye satıyoruz. Kavunlu dondurmayı bir kez yiyen, bir kez daha yemeye geliyor. Sahura kadar çok güzel iş yapıyoruz. Yöresel bir marka olarak yöresel bir ikram sunuyoruz.” dedi. Hocaoğlu, kavunlu dondurma satışlarına, eylül ayı sonuna kadar devam edeceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz