Abdullahoğlu'ndan gazetemize ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Göle belediye başkanı aday adayı ve Yeni Umut gazetesi sahibi Murat Abdullahoğlu gazetemizi ziyaret etti.

Seçim çalışmaları için Göle'ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Göle Belediye Başkanı aday adayı Murat Abdullaoğlu, ayağının tozu ile gazetemizi ziyaret ederek, yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Abdullahoğlu yaptığı açıklamada, " 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Göle Belediyesini Cumhuriyet Halk Partisi'ne kazandırmak için elimden gelen bütün gayreti sarf edeceğim. Bu çalışmaları yaparken de parti içinde ki kavgaları bir kenara bırakıp el ele, gönül gönüle ve tüm Türkiye’ye örnek bir çalışma yapacağız. Geçtiğimiz hafta seçimlerini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi Göle ilçe başkanı Engin Turan ve yönetimini kutluyorum. Oluşan yeni başkan Engin Turan ve yeni yönetim ile birlikte güzel çalışmalara imza atarak, yıllardır Göle’nin özlediği sosyal demokrat belediyeciliği ve halkçı yönetimi kuracağız.”dedi.Cumhuriyet Halk Partisi Göle Belediye Başkan aday adayı, Gazeteci Murat Abdullahoğlu önümüzde ki günlerden itibaren, ilçede yoğun bir seçim çalışması başlatacağını belirterek gazetemizden ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: