Abdullahoğlu’ndan Göle Derneği’ne ziyaret

Abdullahoğlu’ndan Göle Derneği’ne ziyaret

CHP Göle Belediye Başkan Aday Adayı Gazeteci Murat Abdullahoğlu, Merkezi İstanbul Esenyurt’ta bulunan Göle Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyaretten memnun olduğunu söyleyen İstanbul Göle Dernek Başkanı Ertekin Baysan, “Sevgili arkadaşımız Murat Abdullahoğlu’nun Göle’den aday adayı olması bizleri heyecanlandırmıştır.

Kendisini yıllardır hem sivil toplum örgütlerinden hem de Basın camiasından tanırız ve kendisinin Göle için bir şans olacağına inanıyoruz. Murat Abdullahoğlu Göle Derneği yönetiminde de iki dönem bulunmuş ve derneğimize emekleri olmuştur. İnanıyorum ki, kendisinin aday gösterilip seçilmesi durumunda özellikle Göle dışında bulunan ve memleket hasreti çekerek Göle’ye yatırım yapmak isteyen Göleliler ile bir köprü olacaktır. Bizler Göle Derneği ve Yönetim Kurulu olarak CHP Göle Belediye Başkan Aday adayı kardeşimiz Murat Abdullahoğlu’nu yürekten destekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Göle’de aday adaylık çalışmaları hakkında dernek başkanı ve yönetim kuruluna bilgi de veren Abdullahoğlu, “Göle’den aday olmaya karar verdikten sonra yaptığım siyasi çalışmalarla örnek bir çalışma yaptığıma inanıyorum. Türkiye’nin birçok ilinde adaylığımı duyan hemşehrilerimin yoğun bir desteğini hissetmekteyim. İnanıyorum ki, aday olur seçilirsem memleketim ve baba ocağım Göle’yi hak ettiği yerlere getireceğiz. Destekleri için de Göle Dernek Başkanına ve Yönetim Kurulunu oluşturan arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Ziyarette, Dernek başkan yardımcısı Önder Kaya’da hazır bulundu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: