Abdurrahim Albayrak Kurayı Değerlendirdi

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur kura çekiminde Galatasaray, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından...

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur kura çekiminde Galatasaray, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Balıkesirspor ile eşleşti.

Kura çekimin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdulrahim Albayrak, Türkiye Ziraat Kupası tüm takımlara hayırlı olmasını belirterek, “İyi bir kura çekimi oldu. Kendi sahamızda olmak istiyorduk ve öyle oldu. Yoğun bir maç trafiğimiz var. Şampiyonlar Ligi, Süper Lig ve ardından Türkiye kupasında da oynayacağız. Yoğun bir maç trafiğimiz var. Balıkesirspor’a başarılar dilerim. Balıkesirspor’a Türk Telekom Arena’da en iyi şekilde ağırlayacağız” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Basın mensuplarının kura çekilmesinin ardından kimi aradınız sorusuna ise Albayrak, “Kura çekilmesinin ardından hocam aradı. Eline sağlık dedi. Bende ona ‘I love you’ hocam dedim” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: