Abdurrahman Önül Konseri İlgi Gördü

Aspuzu'da Ramazan Geceleri etkinliğinde sahne alan ilahi sanatçılarından Abdurahman Önül’ün konserine yoğun ilgi gösterildi.Malatya Belediyesi...

Aspuzu'da Ramazan Geceleri etkinliğinde sahne alan ilahi sanatçılarından Abdurahman Önül’ün konserine yoğun ilgi gösterildi.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından Yeni Belediye binası yanında düzenlenen Aspuzu'da Ramazan Geceleri programında, ilahi sanatçılarından Abdurahman Önül sahne aldı.

AK Parti Malatya Gençlik Kolları’nın katkılarıyla gerçekleştirilen geceye; AK Parti Malatya milletvekillerinden Mustafa Şahin, Öznur Çalık, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Reklam
Reklam

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Mehteran Takımı’nın gösterisi ile başlayan programda sanatçı Abdurahman Önül, söylediği ilahilerle unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı.

Gecenin sonunda Başkan Ahmet Çakır, sanatçı Önül’e kayısı kristali ve kayısı hediye etti. Daha sonra Abdurrahman Önül, 23. Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı'nı ziyaret ederek burada hayranları için imza günü gerçekleştirdi.

Son albümünü hayranlarına imzalayan Önül, sevenleriyle sohbet de etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: