Abide kavşak açılıyor

Şanlıurfa Abide Kavşağında yürütülen çalışmalar dolayıysa trafiğe kapatılan yollar, belirli saatler arasında yeniden açılacak.

Şanlıurfa Belediyesinin yürüttüğü girişimler neticesinde bugünden itibaren saat 15.30 ile 18.30 arasında Gaziantep’ten Urfa’ya geliş istikameti hariç diğer güzergâhların trafiğe açılacağı bildirildi.

Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, Abide Kavşağında, trafiğin bugünden itibaren nefes alacağını söyledi. Emin İzol, Abide’deki çalışmalardan dolayı kavşakta trafik yoğunluğunun aşırı derecede artması üzerine yüklenici firmadan Serdar Arıcı ile İl Emniyet Trafik Şube Müdürlüğü ile de görüşerek bir karara vardıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Emin İzol, Bu görüşmeler neticesinde bugün saat 15.30 ile 18.30 arası Gaziantep’ten Urfa’ya geliş hariç diğer güzergâhların tamamının trafiğe açılacağını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: