Abide Kavşak’ta çalışmalar durdu

Şanlıurfa’da yapımı devam eden Abide Kavşak Projesinde sürdürülen çalışmalar durma noktasına geldi.

Ödenek sıkıntısı çekildiği iddia edilen kavşakta çalışanların sayısı ise oldukça az.

Şanlıurfa trafiğinin en önemli noktası olan Abide Kavşak’ta dört ay önce Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in katılı ile temeli atılmıştı. Karayollarına ait projenin ihaleyi alan şirket tarafından 10 ay’da bitirileceği öngörülüyordu. Ancak iddiaya göre Kavşak’ta yapılan çalışma ödenek sıkıntısı nedeni ile neredeyse durdu.

Ramazan ayı boyunca ve daha önceki aylarda kavşakta yapılan çalışmalar nedeni ile beklenen trafik sıkışıklıkları yaşanmadı. Proje de Mardin istikametinden gelen kavşağın tünel bölümü tamamlanırken ödenek sıkıntıları sıklıkla gündeme geldi. Daha önceleri 30-40 kişinin çalıştığı kavşakta son birkaç gündür az sayıda işçinin çalıştığı gözlendi. Çalışmaların büyük bir kısmının tamamlandığı kavşakta birçok kamyon ve iş makinelerinin de park halinde beklediği gözlendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: