Abiş, şampiyonluğu elden bırakmadı

Zirve Üniversitesi’nin milli sporcusu Mehmet Abiş, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun Antalya’da düzenlediği yarışmada tekrar...

Zirve Üniversitesi’nin milli sporcusu Mehmet Abiş, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun Antalya’da düzenlediği yarışmada tekrar Türkiye şampiyonu oldu.
Ekim ayında Erzincan’da düzenlenen atıcılık yarışmasında Türkiye şampiyonu olan Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencisi Mehmet Abiş, geçtiğimiz günlerde Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun Antalya’da düzenlediği Genç Erkekler Havalı Tüfek Yarışması’nda tekrar ipi göğüsledi.
Konu hakkında açıklama yapan Sağlık, Kültür ve Spor Müdürü Erdal Budak, “Norveç’te 2010 yılında milli sporcu olan Mehmet Abiş, bu yıl üniversitemize başladı ve ilk madalyasını 2011 Ekim ayında Erzincan’dan getirmişti. Şampiyonluğu elden bırakmayan öğrencimiz Antalya’dan da madalyayla döndü.” dedi.
Kuruldukları ilk yıldan itibaren öğrencilere kültür, sanat ve spor bursu verdiklerini söyleyen Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa, karate, eskrim, judo, çim hokeyi, atıcılık ve basketbol branşlarında 13 öğrenciye burs verdiklerini belirtti. Şampiyonu makamında ağırlayan Kısa, Mehmet Abiş’i başarısından dolayı tebrik etti.
7 yaşından bu yana atıcılık sporuyla ilgilenen Gümüşhaneli Mehmet Abiş haftada 4 gün antreman yaptığını, bu spor sayesinde daha dikkatli, disiplinli ve sabırlı olmayı öğrendiğini söyledi. Milli sporcu olduğu için üniversitede burslu okuyan Abiş, Zirve Üniversitesi’ne desteğinden ötürü teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz