ABT'den Kadınlara Özel Gösterim

 Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu (ABT), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerini "Anam, Bacım, Avradım" oyunu ile başlattı. 

Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu (ABT), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerini "Anam, Bacım, Avradım" oyunu ile başlattı. Her yıl Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezleri'nde çeşitli etkinliklerle kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bu yıl Antalya Belediye Tiyatrosu'nun kadınlara özel sahnesiyle başladı. Haşim İşcan, Santral, Çamlıbel ve Fatih Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezlerinden hizmet alan kadınlar, kendileri için ABT tarafından özel sahnelenen "Anam, Bacım, Avradım" adlı oyunu izledi. Oyun öncesi kadınlar dilek ağacına mesajlarını yazdı. Büyükşehir Belediyesi, hafta boyunca kadınlara yönelik çeşitli sosyal ve kültürel aktiviteler düzenleyecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: