Abuzer Gaffari Türbesi'ndetemizlik çalışması

Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Abuzer Gaffari Türbesi'nin çevresini temizledi.

Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Abuzer Gaffari Türbesi'nin çevresini temizledi.

Belediyenin temizlik elemanları, vatandaşların yoğun olarak uğradığı Abuzer Gaffari türbesinin yanı sıra, piknik alanları da tazyikli suyla yıkanarak, hizmete sunuyor.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan yaptığı açıklamada, ziyaretin çevresinde temizlik ve yıkama işleminin sürekli yapıldığını belirtti.

Halka toz ve kirden uzak temiz bir hayat sunmaya çalıştıklarını belirten Büyükaslan, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Abuzer Gaffari ziyareti vatandaşlarımızın en çok uğrak mekanlarından birisidir. Özellikle hafta sonları bu güzel mekanda yoğunluk çok oluyor. Buraya gelenler hem türbeyi ziyaret ediyor, hem de gönüllerince piknik yapıyorlar. Belediye olarak bu güzel mekana ayrı bir önem veriyoruz. Daha önce ziyaretgahın çevre düzenlemesini de yaparak, hizmete sunmuştuk. Ayrıca çevrenin kirlenmemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı elemanlarımız buranın temizliğini sürekli ve titizlikle yapıyor. Ayrıca tazyikli suyla yıkayarak güzel bir ortam oluşturuyorlar. Bu nedenle türbenin çevresi sürekli pırıl pırıl duruyor."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: