AB'ye Aralık'ta tarih alacağız

MALATYA (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya Milletvekili ve TBMM Tarım Komisyonu Üyesi Ali Osman Başkurt, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Genelkurmay ve generallere mektup gönderdiği mektupta darbe çağrısı yapıldığına ilişkin iddiaları cevaplandırarak, "Umarım haber asparagastır" dedi.

AK Parti Malatya Teşkilatı binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkurt, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Genelkurmay ve generallere mektup göndermesine ve mektupta darbe çağrısı yapıldığı şeklindeki iddiaları cevaplandırdı. Başkurt, "Halk nezdinde söyleyecek sözü projesi kalmamış bir siyasi partinin anti-demokratik arayışlara girmesi, ülkemizin AK Parti iktidarı ile yakaladığı istikrar ve güven ortamından rahatsızlık duyduğunun göstergesidir. Hükümete karşı antidemokratik çağrıları kamuoyunun vicdanına havale ediyorum ve umarım bu tür haberler asparagas çıkar" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin AB'ye girmede önemli adımlar attığına dikkat çeken Başkurt, "Aralık ayında inşallah tarih alacağız" diye konuştu.

Basın toplantısında, Malatya'nın sorunları ve gündeme alınan projeler hakkında da bilgi veren Başkurt, Malatya-Battalgazi Karayolu'na 1 trilyon lira ödenek ayrıldığını, Beylerderesi Viyadüğü'nün 2005 yılı programına alınacağını ve 2. Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapısının yapılacağını anlattı.