Aç Kalan Hayvanlar Için Doğaya Yiyecek Bırakıldı

Merkez Osmangazi ilçesinde, kar yağışı nedeniyle açlık tehlikesi ile karşı karşıya kalan hayvanlar için Uludağ yolu üzerinde belirlenen noktalara yiyecek bırakıldı.

Merkez Osmangazi ilçesinde, kar yağışı nedeniyle açlık tehlikesi ile karşı karşıya kalan hayvanlar için Uludağ yolu üzerinde belirlenen noktalara yiyecek bırakıldı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle belediyenin Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Hüseyinalan, Kirazlı ve Yiğitali köyleri civarında aç kalan köpeklere yiyecek dağıttı. Veteriner İşleri Müdürlüğü Ekip Sorumlusu Osman Şeker, BESAŞ'la yapılan iş birliği çerçevesinde bu kurumdan sağlanan ekmeklerin haftanın çeşitli günlerinde belirlenen noktalara bırakıldığını belirtti. Osmangazi Belediyesi olarak BESAŞ ile her yıl düzenledikleri sahipsiz sokak hayvanları ve yabani hayvanlar için yiyecek dağıtım programının ilk uygulamasını başlattıklarını anlatan Şeker, "150 kilo kuru mama ve 500 adet ekmeği, daha önceden belirlediğimiz noktalara bıraktık. Yaban hayat ve sahipsiz sokak hayvanları için yiyecek dağıtımını kış boyunca sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: