"Aç Kanatlarını Türkiye" Projesi

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, MNG Kargo'nun hayata geçirdiği "Aç Kanatlarını Türkiye" projesinin kentin

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, MNG Kargo'nun hayata geçirdiği "Aç Kanatlarını Türkiye" projesinin kentin ekonomisine katkı sağladığını bildirdi.

Yücelik yaptığı açıklamada, projenin Türkiye'de üretimi, ihracatı ve istihdamı desteklediğini ifade ederek, alanlarında uzman ekibin ildeki sanayici, küçük ve orta büyüklükteki işletme sahiplerinin gelişmesine yönelik danışmanlık hizmeti vermesini önemsediklerini belirtti.

Ekonomik kalkınmanın temelini üretimin oluşturduğunu vurgulayan Yücelik, "Üretim olmazsa ekonomik kalkınma güçleşir. Önümüzdeki en büyük engellerden biri iklim şartlardır. Şehrimizin karşı karşıya olduğu bu ve benzeri olumsuzluklar göz önüne alınarak sağlanacak teşviklerin daha faydalı olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: