Acente Temsilcileri Kar Dünyası’nı Gezdi

Turizmin başkenti Antalya'da eğlence dünyasına geçtiğimiz yıl katılan Kar Dünyası (Snowworld) acentelerin katıldığı bir kokteyl...

Turizmin başkenti Antalya'da eğlence dünyasına geçtiğimiz yıl katılan Kar Dünyası (Snowworld) acentelerin katıldığı bir kokteyl ile turizm sezonuna merhaba dedi.

Antalya Akvaryum’u farklı kılan köşe olarak bilinen Kar Dünyası’nda turizm sezonunun başlaması nedeniyle düzenlenen kokteyle çok sayıda acente sahip, temsilci ve operasyon müdürleri katıldı. Soğutma sektörünün lider kuruluşlarından Cantek Soğutma A.Ş tarafından hizmete açılan ve yönetilen Kar Dünyası’nın Genel Müdürü Pakize Kılıç acente temsilcilerine Kar Dünyası hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz 8 ay içinde Kar Dünyası’nı 45 bin kişinin ziyaret ettiğini belirten Kılıç, bu sayının acentelerin de vereceği destekle artacağını söyledi. Kokteyle sonrasında acente temsilcileri, -5 derecede kar kayağı, kar pisti, kartopu oynama alanları ve kafesinden yararlanma hizmetleri veren Kar Dünyası’nı gezdi. Acente temsilcileri, Eskimo Köyü, Toros Dağları, tarihi Kaleiçi Saat Kulesi, Aziz Nikola Evi ve Everest’e tırmanan Nasuh Mahruki ’nin kullandığı malzemelerin sergilendiği tematik köşelerin yer aldığı Kar Dünyası’nın, yerli ve yabancı turistlere kar temalı aktiviteler için bulunmaz fırsatlar sunduğunu belirttiler.

Kar Dünyası, sıcaklığın yaz aylarında 50 dereceyi bulduğu Antalya’da yerli ve yabancı ziyaretçilerine serinleme olanağı sunarken, kış aylarında da kar temalı etkinliklere hasret kalan Antalyalılara kar keyfini yaşatıyor. Kar Dünyası içinde yer alan, dağ evi konseptli “Snow House Bistro’da’’şirket motivasyon toplantıları, doğum günü kutlamaları ve konsept partiler verilebiliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: