Acı Aşk 4. bölümüyle nefes kesti

Show Tv'nin iddialı yeni dizisi Acı Aşk 4. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Duygu yüklü sahneleriyle dikkat çeken Acı Aşk'ta bu hafta Bulut ve Melek köşeye sıkıştı. İşte, Acı Aşk son bölümünde yaşananlara dair detaylar!

Ekranlara iddialı bir giriş yapan Acı Aşk 4. bölümünde tansiyon yükseldi. Gerek oyuncu kadrosu gerekse senaryosuyla kasıp kavuran Acı Aşk'ta bu hafta yurtdışına kaçma planları Sude tarafından bozulan Melek ve Bulut, üst üste yaşayacakları kötü olaylar nedeniyle zor günler geçirmeye devam etti. Seçkin Özdemir, Selin Şekerci, Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz, Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can, Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı, Türkü Turan'ın kadrosunda yer aldığı entrika ve duygu yüklü dizi Acı Aşk 4. bölümüyle 10 Ocak Pazar akşamı Show Tv'deydi!

ACI AŞK 4. BÖLÜM ÖZETİ

Acı Aşk rüzgarı bugün yine çok sert esti. Melek ve Bulut'un üzerindeki kara bulutlar yine dağılmadı. Bulut ile yurtdışına kaçma planları Sude tarafından bozulan Melek'in bebeği bu gerilim dolu olaylara karşın hayata tutunabildi mi? Yoksa acı aşk son darbesini vurup bebeğini de alacak mı Melek'ten? Köklükaya Ailesi'nin pençesinden ne yapsa kurtulamayan Bulut, artık derbeder bir adam oldu. Melek'in başına gelenlerden ötürü suçluluk duyar, kendisini cezalandırdı. Acı Aşk son bölümünde Ferman Bey ise Bulut'un bu koyvermişliğine göz yummadı ve tepkisini gösterdi. Melek'e destek olmaya çalışırken kendi durumunu da sorgulamaya başlayan Ali, Eylül'ün ardından tuttuğu yası sonlandırıp hayatında yeni bir sayfa açabildi mi? Diğer taraftan, Şahika'nın herkesten gizlediği bir sırrı vardır ve onu kötü bir sürpriz bekliyordu.

ACI AŞK KONUSU

İlk bölümü ve başrol oyuncularıyla sosyal medyaya damga vuran Acı Aşk, Melek (Sezgi Sena Akay) ve Bulut'un (Seçkin Özdemir) rüya gibi yaşadığı imkansız aşkları, diğer yandan sevgiye aç bir kadın olan Sude'nin (Selin Şekerci) çırpınışı ve bütün bu gönül tutulmalarının arasında aşkın fedakarlık ve cesaretten ibaret olduğunu hatırlatan Ali (Alperen Duymaz)'nin kesişen yollarını ele alıyor. Acı Aşk'ın çalışkanlığıyla takdir kazanmış, başarılı işadamı Bulut yükselmek istemektedir. Çalıştığı şirketin CEO'su olmayı beklerken şirketin sahibi Ferman Köklükaya, öz oğlunu bu göreve daha uygun görür. Büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Bulut'un yolu aynı gün güzeller güzeli Melek'le kesişir ve büyük bir aşk kıvılcımlanır. Bulut, Melek'in peşinden memleketi Sığacık'a kadar gider. Birçok şey paylaşırlar. Ama onları bekleyen mutlu son değildir. Güzel rüya kâbusla biter. Melek yıkılır. Yurtdışında bir müzik okulunda okumaya hak kazanan Melek, her şeyi bırakıp Londra'ya gitmeye karar verir. Bulut'u unutup yeni bir hayata başlayacaktır. Diğer yandan Sude, duygularını doruklarda yaşayan, yıllar yılı karşılığını tam olarak alamadığı aşkı için çırpınan bir kadındır. Bu aşkı kaybetmemek adına dünyayı yakacak derecede tutkuludur. Sude sonunda istediğini elde edebilecek midir? Babasına geçmişte yaşananlar yüzünden çok tepkili olan Ali'nin de küçük hayatında deli gibi sevdiği Eylül'le apayrı bir dünyası vardır. Ne var ki Ali'nin Eylül ile aşkı hiç beklediği gibi olmayacaktır. Melek yüreğindeki aşkı nasıl taşıyacak, Bulut'un itirafları karşısında ne yapacaktır?