Acı Aşk 6. bölümünde şok yüzleşme

Show Tv'nin yeni sezon bombası Acı Aşk yepyeni bölümleriyle dizi severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Acı Aşk'ın 6. bölümünde Sude beklemediği bir anda Melek'le yüzleşiyor. İşte, yeni bölüm yaşanacaklara dair detaylar!

Mutluluk ve masumiyetle başlayan bir aşkın darmadağın ettiği hayatları konu alan Acı Aşk yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Melek ve Bulut'un rüya gibi yaşadığı imkansız aşkları, diğer yandan sevgiye aç bir kadın olan Sude'nin tepkileriyle gönülleri fetheden Acı Aşk 6. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Heyecanın dorukta olduğu yeni bölümde yeni bir başlangıç için kararlı olan Melek ve büyük aşkı Bulut, arasında ipler geriliyor. Ali-Melek beraberliği, Bulut'u çileden çıkartıyor. Acı Aşk 6. bölümü sürprizleriyle bu akşam Show Tv'de!

ACI AŞK 6. BÖLÜM ÖZETİ

Geçtiğimiz hafta sırların aralandığı Acı Aşk'ın yeni bölümünde Ferman Köklükaya, yaşam mücadelesi veriyor. İşlerin yavaş yavaş kontrolünden çıkmasıyla arada kalan Bulut, Ali-Melek beraberliğiyle bir şok daha yaşıyor. Bulut, birlikte olamasalar da Melek' in başka biriyle olmasına göz yummak istemez. Ancak Melek artık kendine farklı bir yol çizmeye kararlıdır. Melek'i korumak isteyen Bulut, bir yandan da Sude'yle başa çıkmaya çalışıyor. Sude'nin Melek'e zarar vermesinden korkan Bulut, iki kadını uzak tutmaya çalışsa da başarılı olamaz. Sude, Ali-Melek ilişkisini öğrenecek mi? Ferman Köklükaya kurtulacak mı? Merakla beklenen bu sorulara yanıt Acı Aşk yeni bölümünde!