"Acı Hayat" dizisi kaza geçirdi

DENİZLİ (İHA) - Denizli'de dün gece meydana gelen trafik kazasında yaralanan yönetmen Abdülkadir Ceylan Ede, senarist Soner Pehlivan, yapım koordinatörü Ahmet Derebaşı ile yönetmen Ede'nin asistanı Cemal Camako Esebalı'nın durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Acı Hayıt, Pulsar, Deli Yürek, Ateş ve Barut, Aynalı Tahir gibi dizilerin yönetmenliğini yapan Abdülkadir Ceylan Ede, Acı Hayat dizisinin senaristi Soner Pehlivan, yapım koordinatörü Ahmet Derebaşı ve asistan Cemal Camako Esebalı ile yakında çekimlerine başlayacakları bir dizi için mekan ve kostüm bakmak için Buldan ilçesine gittiler. Akşam saatlerinde Buldan Yaylası'na çıkan ekip, gece Denizli'ye dönmek için Ahmet Derebaşı'nın kullandığı 34 DV 7200 plakalı otomobil ile yola çıktı.

Reklam
Reklam

Saat 23.30 sıralarında, Derebaşı yönetimindeki otomobil, Buldan Yaylası dönüşünde otomobilin kontrolünü kaybederek şarampole yuvarlandı. Kazada, Abdülkadir Ceylan Ede, senarist Soner Pehlivan, yapım koordinatörü Ahmet Derebaşı ile yönetmen asistan Cemal Camako Esebalı yaralandı.

Yönetmen Abdülkadir Ceylan Ede, kazanın saniyeler içinde gelişerek 30 metre şarampole yuvarlandıklarını ve başka bir şey hatırlamadığını söyledi. Yönetmen Ede'nin sağ kolunda ezilme meydana gelirken, senarist Soner Pehlivan ve asistan Cemal Camako Esebalı'nın göğüs kafesindeki kemiklerin kırıldığı öğrenildi. Ahmet Derebaşı ise kafasından ve bazı yerlerinden yara aldı. Derebaşı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde, diğer yaralılar ise Denizli Servergazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.Jandarma, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.