Acıbadem Erkekler Voleybol 1.ligi

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi’nin 14. haftasında Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, Galatasaray ile karşılaştı....

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi’nin 14. haftasında Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, Galatasaray ile karşılaştı. Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden sarı-lacivertliler, 3-1 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, mücadeleye Marshall’ın üst üste bulduğu sayılarla başlarken, ilk teknik molaya 8-5, ikinci teknik molaya da 16-12 önde girdi. Teknik mola dönüşü rakibi karşısındaki üstün oyununu bırakmayan sarı-lacivertliler, seti de 25-22 kazanarak, skoru 1-0’a getirdi.

Reklam
Reklam

İkinci sette de etkili bir oyun sergileyen Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, teknik molalarına 6-8 ve 14-16 geride girdiği sette, iyi bir geri dönüş yaparak, seti 26-24 kazandı ve Galatasaray karşısında 2-0 öne geçti.

Çekişmeli devam eden mücadelenin üçüncü seti ise rakip Galatasaray’ın 27-25 üstünlüğüyle geçildi. Böylece Galatasaray skoru 2-1’e taşıdı. İlk teknik molasına Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, 8-6, ikinci teknik molasına ise Galatasaray’ın 14-16 önde girdiği karşılaşmanın dördüncü ve son setinde gülen taraf 26-24’lük skorla Fenerbahçe oldu ve mücadeleyi 3-1 kazandı.

SALON: Burhan Felek

HAKEMLER: Sedar Nişancıoğlu, Ebru Kaya

GALATASARAY: Nikolov, Coscovic, Erhan, Ulaş, Janic, Ferhat, Salparov(L), Murathan, Kemal

FENERBAHÇE GRUNDİG: Turgay, Ahmet, Depestele, Marshall, Kemal, Miljkovic, Serkan(L), İbrahim, Metin

SETLER: 22-25, 24-26, 27-25, 24-26

SÜRE: 116 dakika (27-31-29-29)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: