Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde normal sezonu lider tamamlayan ve Play-off'ta Gümüşhane Torul Gençlikspor ile eşleşen...

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde normal sezonu lider tamamlayan ve Play-off'ta Gümüşhane Torul Gençlikspor ile eşleşen Arkas Spor, ilk maçını 7 Nisan Pazar günü deplasmanda oynayacak.

Gümüşhane Torul Spor Salonu'ndaki mücadele saat 13.00'te başlayacak. Rövanş maçı ise 10 Nisan Çarşamba günü İzmir'de yapılacak. İki müsabaka sonunda galibiyet sayılarının eşit olması durumunda 3. maç yine İzmir'de 11 Nisan Perşembe günü yapılacak.

Basın Sözcüsü Uğur Özden, turu geçecek güce sahip olduklarını belirterek, “Normal sezonu lider olarak tamamladık. Play-offlar için motivasyonumuz tam, iki maç sonunda yarı finale yükselen takım olmak ilk hedefimiz. Gözümüz şampiyonlukta” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: