Acıbadem Hastanesi Çalışanları Kan Bağışında Bulundu

KAYSERİ (AA) - Acıbadem Kayseri Hastanesi personeli, 14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü dolayısıyla Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.

Acıbadem Kayseri Hastanesi personeli, 14 Haziran Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü dolayısıyla Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu. Hastane Başhekimi Dr. Ömer Akbeyaz, yaptığı açıklamada, kan bağışının önemi ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla kan bağışı kampanyası düzenlediklerini söyledi. Kan bağışındaki en önemli problemin gönüllü kan bağışçısı sayısındaki yetersizlik olduğuna dikkati çeken Akbeyaz, "Bu nedenle gönüllü kan bağışçısı olmak büyük önem taşımaktadır. Gönüllü kan bağışının öneminin pekiştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla Acıbadem Kayseri Hastanesi çalışanları olarak Kızılay’a kan bağışında bulunduk. Unutmayalım ki bir gün bizim de bağışlanan kanlara ihtiyacımız olabilir" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: